Homepage welkomsttekst

Werp een nieuw licht op uw zaak

Verlichting is voor veel organisaties een grote energiekostenpost. Voor www.tlbespaarsnel.nl tijd om daar verandering in te brengen. In veel panden hangt nog steeds traditionele TL-verlichting van het formaat T8. Door deze eenvoudig te vervangen door energiezuinige T5 verlichting kan tot 58% worden bespaard op de verlichtingskosten. Echter deze T5 verlichting is anders van afmetingen en past daarom niet in de aanwezige armaturen. Tot voor kort moesten deze armaturen vervangen worden, wat een aanzienlijke kostenpost betekent. Dit was ook de reden waarom veel bedrijven afzagen van deze omwisseling.

Tijd voor iets anders

Dit probleem wordt opgelost door de T5 verlichting met SV adapter die door www.tlbespaarsnel.nl wordt aangeboden dit probleem op. Door de energiezuinige T5-buis te leveren in de SVAdapter wordt het mogelijk om deze nieuwe techniek toe te passen in uw bestaande armaturen. Zonder aanpassingen aan de installatie kan direct voordeel behaald worden. Enkel door het vervangen van uw oude lamp door een SV Adapter met hierin de mee-geleverde moderne T5 lamp. Binnen twee minuten bent u al energie aan het besparen! De T5 lamp verbruikt aanzienlijk minder energie en onze adapter zorgt voor de rest door uitschakeling van alle “ballast”: spoel, voorschakelapparaat en eventuele starter. Door deze combinatie zijn deze hoge besparingen mogelijk. Onze SV adapters kunnen toegepast worden in armaturen voorzien van een starter, alsmede in armaturen voorzien van een electronisch voorschakelapparaat.

Uw bijdrage aan een beter milieu

Naast directe besparing op uw energiekosten wordt ook het milieu gespaard. Oude T8 buizen verbruiken aanzienlijk meer energie. Met daarnaast een flinke CO2 uitstoot. T5 verlichting is energiezuinig en zorgt voor een fors lagere CO2 uitstoot. Daarbij is onze SV Adapter volledig recyclebaar.

Meteen rendement op uw investering

Door de lage investering en de hoge besparingen kunt u jaarlijks een rendement behalen van meer dan 100% op uw investering. Door de lange levensduur van onze SV Adapter zijn rendementen van 500% in vijf jaar tijd mogelijk. Vanuit de Nederlandse Overheid wordt overgang naar onze producten gestimulieerd: Onze producten komen in aanmerking voor Energie Investerings Aftrek (EIA). Redenen hiervoor zijn de verhoogde lichtopbrengst, de enorme energiebesparing en de hiermee verbandhoudende verminderd CO2 uitstoot. Dit past in het streven van de Overheid om per 2020 40% minder CO2 uitstoot te realiseren. Met onze producten wordt dit eenvoudig gerealiseerd. Met EIA kunt u 41,5% van de investeringskosten in energiebesparende bedrijfsmiddelen aftrekken van de fiscale winst, bovenop uw gebruikelijke afschrijving.

Onze prijzen, uw voordeel, terugverdientijd

Gemiddeld liggen onze prijzen 40% tot 50% lager dan andere aanbieders. Het prijsniveau van onze SV Adapters ligt tussen 12 en 15 Euro, waar concurrenten vaak het dubbele rekenen. Redenen hiervoor zijn ons hoge inkoopvolume en ons lage kostenpatroon. Door dit prijsniveau zijn de terugverdientijden met onze producten gemiddeld 12 maanden en bij andere aanbieders gemiddeld 24 maanden. Na investering wordt uw besparing aan stroomkosten per TL 10 tot 15 Euro per jaar. Natuurlijk zijn onze producten voorzien van CE en Tuv keurmerken en vaak met twee jaar garantie.
Het is dan ook altijd de moeite waard met ons contact op te nemen voor een vergelijk.

Makkelijk te meten

Meet het stroomverbruik van een aantal T8 TL lampen die u in gebruik heeft. Vervang de lampen door onze SV Adapter met moderne T5 lamp en meet nogmaals.  Het verminderde verbruik is direct zichtbaar. De besparing is voor lampen van 150 cm gemiddeld 50% en voor lampen van 120 cm gemiddeld 40%. Met mobiele apps is meten ook makkelijk op een mobiel. Zo is het verminderde verbruik al na één dag zichtbaar op uw mobiel of computer.

Wet Milieubeheer

Organisaties die overgaan naar onze producten komen tegemoet aan de Wet Milieubeheer, die bedrijven en instellingen verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen als deze zich binnen vijf jaar terugverdienen. In het Energieakkoord is afgesproken deze wet beter te gaan handhaven. De vervanging van onzuinige TL-verlichting  is opgenomen in de zogeheten lijst van erkende maatregelen en valt dus onder verplichtingen van de Wet Milieubeheer.

Eenvoudig proberen

We hebben een aantal kennismakingspakketten samengesteld. Hierdoor is het mogelijk om snel en voordelig de voordelen van onze SV Adapter met TL lamp in de eigen omgeving te ondervinden. Het is éénmalig mogelijk hiervan gebruik te maken.